Bestuurslid Communicatie | Voedselbank De Bilt
388
page-template-default,page,page-id-388,page-child,parent-pageid-24,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Voedselbank De Bilt / Vrijwilliger worden / Bestuurslid Communicatie

Voedselbank De Bilt verzorgt wekelijks voedselpakketten voor mensen die in de financiële problemen zijn geraakt, en te weinig geld overhouden om voedsel en kleding te kopen. Dit doen we met zo ́n 65 (onbetaalde) vrijwilligers. Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een:

Bestuurslid Communicatie

Functie-omschrijving

Je maakt deel uit van het bestuur, bestaande uit 5 personen, en bent verantwoordelijk voor het communicatiebeleid van de stichting; draagt zorg voor externe communicatie-uitingen (content en productie), en aansturing externe partijen. Je bent eerste aanspreekpunt voor de pers, en schrijft persberichten. Beheer website (ism extern bureau), eindredactie en content website valt ook onder je verantwoordelijkheid. Je bent aanspreekpunt voor de vrijwilligers Events en Social Media.

Het betreft een zelfstandige functie: je kunt de tijd waarin je werkt grotendeels zelf plannen. De werkzaamheden kunnen voor een deel vanuit je eigen huis (online) worden gedaan. Voedselbank De Bilt heeft ook een werkruimte (magazijn, kantoor, etc) in het Sociaal Warenhuis aan de Molenkamp 48 in De Bilt (aan parkeerplaats achter Dirk vd Broek supermarkt). Hier vindt 1x per week de uitgifte plaats, en er is plek om te werken en vergaderen. Het aantal werk-uren per week zal verschillen, maar in principe zal dit circa 10 uur per week zijn.

Gewenst profiel

  • Communicatieve en organisatorische kwaliteiten.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, schrijfvaardig.
  • Ervaring met mail, tekstverwerking en werken in een CMS is een pré.

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende functie met veel vrijheid in een sociale organisatie. Je hebt contact met allerlei verschillende mensen. Het bestuur bestaat uit vijf personen. Je draagt rechtstreeks bij aan het verbeteren van de situatie van circa 180 volwassenen en kinderen. Mede door jouw inzet vinden er extra donaties (zowel voedsel als geld) plaats, staan mensen positief tegenover de Voedselbank en is er waardering voor onze vrijwilligers.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar de secretaris op contact@voedselbankdebilt.nl of bel het algemene nummer van Voedselbank De Bilt: 030 751 4601 (op vrijdagen tussen 9.30 en 15.00 uur).

Voor meer informatie over Voedselbank De Bilt: binnenkort op onze vernieuwde website www.voedselbankdebilt.nl, of http://www.facebook.com/voedselbankDB of twitter.com/VoedselbDeBilt.