Klanten Spar helpen ons aan dagverse artikelen! | Voedselbank De Bilt
1236
post-template-default,single,single-post,postid-1236,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,averly-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Voedselbank De Bilt / Nieuws  / Klanten Spar helpen ons aan dagverse artikelen!

Klanten Spar helpen ons aan dagverse artikelen!

Spar Mons in Bilthoven is sinds januari actief in actie om de Voedselbank constructief te steunen met dagverse producten. Klanten kunnen één of meerdere waardebonnen kopen, waarmee de Voedselbank vervolgens op afroep dagverse producten kan krijgen. Een erg welkom initiatief aangezien juist de dagverse producten niet altijd even makkelijk te verkrijgen zijn voor de Voedselbank. Jolanda van Hulst, voorzitter van de Voedselbank: “Het is voor onze afnemers belangrijk om gevarieerd te eten. Via deze actie kunnen we als Voedselbank aangeven wat er nodig is en dat is ontzettend prettig. Namens de Voedselbank veel dank aan de Spar en aan alle gulle klanten die de bonnen kopen!”

De actie blijft nog voor onbepaalde tijd geldig en zorgt daarmee voor constructieve steun aan de armeren in onze gemeente.

Actie Spar Jan Mons

No Comments

Leave a Comment